Maxi jurk lange mouw

  1. Home
  2. Maxi jurk lange mouw

Stijlvolle maxi jurk lange mouw shop je makkelijk online

Hi beautiful! Wij van Goga The Label zijn niet alleen een merk maar een familie die iedereen wil verwelkomen in onze community, dus jou ook! Onze stijlvolle maxi jurk met lange mouw is een flatterende jurk die iedere vrouw mooi zal staan. Inclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom maken wij stijlvolle kwaliteit items die iedere vrouw zullen flatteren. Daarnaast kun je in onze webshop terecht voor unieke fashion items voor iedere gelegenheid. Wij geloven erin om iedereen te laten zijn wie ze willen ze zijn op elk moment. Dit is de reden waarom de stijlvolle maxi jurk met lange mouw in verschillende varianten beschikbaar is. Kies de kleur uit die past bij jouw persoonlijkheid en ga zelfverzekerd naar dat leuke event of speciale gelegenheid. Shop jouw favoriete variant direct in de webshop!

Maxi jurk met lange mouw gemaakt van luxe materiaal

Elegant, flatterend en stijlvol: dat is wat de maxi jurk met lange mouw kenmerkt. Helemaal volgens de stijl van modest fashion. Draag deze jurk naar een chique gelegenheid in combinatie met klassieke pumps. Zeker weten dat jij in het middelpunt van de belangstelling zult staan! Wist je dat de jurk is gemaakt van de luxe stof spandex? Hierdoor rekt de jurk mee maar zal hij altijd weer de originele pasvorm aannemen. De jurk zal jouw curves op de juiste plaats flatteren. Let er wel op dat je de jurk niet op een te hoge temperatuur wast. Je kunt de jurk wassen op een temperatuur van maximaal 30 graden zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Bekijk de verschillende kleuren van de maxi jurk met lange mouw in de webshop!

Maxi jurk lange mouw

Juiste maat uitkiezen van maxi jurk

Zie je jezelf al voor je in de maxi jurk met lange mouw? Dan is de volgende stap om de juiste maat uit te kiezen. Ga naar de jurk die jij wilt bestellen en klik op ‘Size Chart’. Daar verschijnt vervolgens een afbeeldingen waarop is aangegeven hoe je je maten kunt opmeten. Op basis daarvan bestel je een S, M of L. Al onze exclusieve jurken worden op maat gesneden volgens de maten die zijn aangegeven in de maattabel. Raadpleeg dus zeker even de maattabel om de juiste pasvorm uit te kiezen. Ga niet voor een grotere of kleinere maat want dat zou zonde zijn van de pasvorm. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Menu